قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

علائم افسردگی فصلی در پاییز

تغییر سروتونین در زمستان افراد را در معرض افسردگی فصلی و اختلال اضطراب اجتماعی قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر وقتی فصل از تابستان به پاییز و سپس زمستان تغییر می‌کند، روز‌ها کوتاه‌تر می‌شوند و این می‌تواند باعث شود که برخی افراد دچار «افسردگی زمستانی» شوند.

افسردگی زمستانی به عنوان اختلال عاطفی فصلی (SAD) نیز شناخته می‌شود و این وضعیت می‌تواند منعکس کننده تغییر در سطح سروتونین یا هورمون شادی باشد و با افسردگی مرتبط است.

جنی لارسون، استاد دانشگاه مینه‌سوتا، می‌گوید: طبق گزارش سازمان ملی سلامت روان ایالات متحده، علائم افسردگی فصلی می‌تواند شبیه به علائم افسردگی معمول باشد. گاهی اوقات تشخیص اختلال اضطراب اجتماعی از سایر انواع افسردگی دشوار است. "

لارسون اضافه کرد که تشخیص افسردگی فصلی تنها پس از دو دوره متوالی افسردگی که هر سال در زمان مشخصی شروع و پایان می‌یابد، به اضافه عدم وجود علائم در دیگر زمان‌های سال قابل تشخیص است.

زنان دارای میزان بیشتری از افسردگی زمستانی هستند که معمولاً از سن ۲۰ تا ۳۰ سالگی شروع می‌شود.

علائم این بیماری شامل افسردگی، اضطراب، تغییرات خلقی، مشکلات خواب، تغییر در عادات غذایی، بی حالی و مشکلات جنسی است.

این وضعیت ممکن است به صورت احساس بدبختی، گناه، ناامیدی، کاهش علاقه به فعالیت‌ها و از دست دادن عزت نفس ظاهر شود.

ممکن است فرد احساس استرس کند یا نتواند استرس خود را کنترل کند. گاهی اوقات یک فرد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی دارای نوسانات خلقی شدید است که دوره‌های شیدایی در بهار و تابستان را به همراه دارد.

علائم دیگر می‌تواند شامل افزایش اشتها، تمایل به اجتناب از تماس اجتماعی و اختلال در خواب باشد.

یک فرد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی ممکن است احساس کند که علائم با شروع زمستان بدتر می‌شود و به دلیل استرس‌های مداوم بیماری همه گیر، نسبت به گذشته احساس انزوا یا اضطراب بیشتری می‌کند.

لارسون توضیح داده است: «علائم اولیه اختلال عاطفی فصلی ممکن است استرس‌های از پیش موجود ناشی از کرونا را تشدید کند و باعث شود فرد کمتر بتواند با مشکلاتی که ممکن است قبلاً قادر به حل آن‌ها بوده است کنار بیاید.»/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار